Cuci Eye

 Hye & Assalamualaikum! Ehh! Apasal tajuk page ni cuci eye? Ingat nak pakai eyemo ke apa? HEHE! Page cuci eye ni venessa nak letak pasal "GAMBAR"! Tak kesah lah gambar apa pun, pakai kemera NIKON ke handphone 33SEKUPANG ke IPAD ke.. Yang penting "GAMBAR" and gambar tu mesti ada kait mengait dengan saya! Senang cerita "picture around me" lah.. Hope korang suka lah dengan gampar-2 yang saya nak pakai untuk cuci mata korang. *pinjam mata sat naa..


Ini picture saya masa kecil, saya dua paling hujung dari kiri.. HEHE! *i wish my baby face will same with   this picture.
 NI pulak picture saya time form 5 (2011), SMKK.
    


*nanti sambung lagi yea.. dah kebas dah punggung ni..  hehe!