Thursday, December 1, 2011

NeedeD!


Aikk! Sedar tak sedar hujan rupanya bumi melaka ni.. Jam dah pukul 3.21am aku tak tidur lagi. Don't know lah lately ni aku susah nak tidur malam even dah mengantuk sangat pon aku still susah nak tidur, sometime almost 1 hours aku paksa tidur kat atas katil ni. Sampai sakit mata pejam je nak paksa tidur. Hmm! Macam-2 dalam kepala otak aku, ada saja yang aku fikir. Kadang-2 aku terfikir a.k.a berangan benda yang happy tapi hakikat sebenar happiness yang aku angankan tu tak ada pon dalam reality kehidupan aku. HEHE! Biasalah tu, tak apa aku dah lali, buat masa ni dapat berangan je pon takpa lah.. Kadang-2 tu macam-2 aku nak share kat sini tapi bila fikir 2 3 kali takut ada pula terasa hati, tak sedap pulak kalau ada yang terasa dengan perbuatan kita kan? So kalau ada yang terlanjur kata or perbuatan tu aku mintak maaf lah yea. *macam raya pulakk~ Alone, owh maybe sabab ni kot macam-2 benda terlintas kat kepala otak aku, macam-2 aku terfikir.. Yela peneman setia aku kat sini a.k.a along (sbf) pon dah balik rumah dia, dia cuti sem kan, alone lah aku dibuatnya kat college yang tak seberapa nak international ni. ! 
sakitnya merindui
Yes! This is what i did before i asleep. So many people i miss, ya so many. Especially my family, ya i know they also missed me. Before aku tidur aku mesti peluk bear, itu wajib sebab aku tidur mesti kena peluk something. Tapi yang penting aku mesti tidur bersama dengan kain batik a.k.a kain sarung mak aku, baju sbf aku and di selubungi dengan selimut sbf aku. *well,kitorang tukar selimut. tehee! boleh tergelak pula dalam tangisan ni eh.! Muka parent aku akan selalu bermain dalam kepala otak aku then mulalah air mata ni gedik-2! HEHE! Hmm~ Tuhan jelah yang tahu. Oke, THE END! Bengkak mata aku esok kang!
Ohh~rumah
Owh now sebok cari rumah babe! Pening kepala, kejap nak kejap tak nak! Adeyh~ Buat kepala otak aku messy je! Apasal susah sangat ni? Jawapan "ENTAH"! So just be silent, malas nak cakap banyak!
Ya, ASSIGNMENT you also KILL me ya!
# aku taip ni sambil layan lagu DJ BLEND! Tak padan dengan sadness feeling pula.. Then now rasa nak kencing pula, adeyhh malasnya nak pergi toilet! alright, thats all! *miss my sbf! 

2 comments:

  1. hallo kwn.sorie,nk mnybuk skt.knp dr ats smpai bwh aku bce cte u nie asyk cter sdey je??alone sgt ke?klu u rse alone sgt,wt mcm aku.ari2 lyn bnatang.klu tnsion lps kt bnatang.cmfm syok.anyway,syok gk la bcer luahan at u 2.hehe

    ReplyDelete
  2. @kechik
    part mana yg sedih tu? alone lah juga, family jauh, member2 dah cuti.. so agak alone lah.. tapi rasanya tak la sedih mana pon.. biasalah perasaan seorang perempuan..

    ReplyDelete