Sunday, December 11, 2011

Gelak sattt..

Oke, hari ni penat oleh assignment. So, mesti ramai yang perasan aku jarang posting new post. Bukan tu je, blog walking menziarah blog-2 korang pon aku tak sempat.. Fuhh~ Sorry, agak busy *plus malas!. Aku ada masa nanti aku terjah blog korang eh, bagi je link, aku akan terjah punya.. InsyaAllah.. Now masa untuk gelak, bacalah petikan-2 kat bawah ni, then gelaklah yea.. *sorry,boleh tulis je,tak reti saya nak buat animation-2 ni.. Hope korang terhibur..

Son: Dad, my math teacher yelled at me today!
Dad: Why?!
Son: My teacher asked me what is 3 x 2, and I answered 6.
Dad: That's right!
Son: Then he asked me what is 2 x 3
Dad: WTF is the difference??
Son: That's what I said...
Dad: =,= . . . .
Me : Mom!i got an A in Physics
Mom: WTF!i'll give u somethin'
Me : err~err..mom,do u know what it means by "WTF"??
Mom: yea~its "WOW!THAT'S FANTASTIC"
          Me : . . . o. k. a. y :* 
Da teacher puts 2x + 5x2 ÷ -8 + 21a on da board and tells me : " Solve da prob "... i get up, and erase da board, problem solved Bitch! :D  

‎"I will always choose a lazy person to do a difficult job because, definitely he will find an easy way to do that " (Bill Gates)

:so lazy people, dun b upset, u've got many things to do!! :D *includin' me*mwahahahahahhaha XD
Oke, cukup takat ni, nanti aku share lagi.. kredit to mikalulu! Thanks friend.. cheers!  

1 comment: