Friday, December 2, 2011

Contest 'Candid Time'


See title lah babe! HAHA! 1st time join contest.. Tak taw lah macam mana boleh terfikir nak join, Takpa lah saja join suka-2, menang kalah adat lah kan.. Lagi pon aku saja nak share picture tu! Picture yang akan aku pertaruhkan tu picture time kat college aku, time tu aku baru sem 1, 1st exam katakan semangat lah jadinya! Malam sebelum exam tu siap plan lagi dengan kawan kesayangan ku nak pakai baju warna apa. *Hoho! semangat gila ko minah, result ko apa cerita? kakaka! Kitorang plan pakai baju warna pink ala-2 purple.. hee! Suwett kan?? Serius rindu sangat dengan kenangan tu, sekarang dah tak semeriah tu, lepas sorang, sorang pindah.. hurmm. Nak buat macam mana, xpelah.. HEHE! Nak tengok picture tu?

Ni lah picture yang aku pilih untuk dipertaruhkan.. cehh!
model: atuldorrabungasiti, and aku.
Photographer: ijakecik.
Location: ICYM.
Korang pon nak join? Sila click sini yea. 
Saya nak tag, jap kita tengok siapa yang bertuah *bertuah ke? kechik zaty and shawneeobreywynne.
Itu sahaja, TQ!

2 comments:

  1. jom join give away ni
    http://geylang-shop.blogspot.com/2011/12/geylang-shop-december-giveaway.htm

    ReplyDelete
  2. fuyooo dulu kolej ni dipanggil kym..kolej lama aku hehehe

    ReplyDelete