Friday, November 11, 2011

Yeahhh! coconut shake pantai klebang.

Ingat, kalau nak cari gerai coconut shake mestikan pergi gerai yang ada cop ORIGINAL tu taw! *sorry tuan punya picture, ni picture curi dari mr.google. ^-^v

HOHOHO! Marry christmas, marry christmas..! Eh, apa kena mengena dengan marry christmas pulak ni =,=' *hati senang sudah dapat coconut shake maa, tu pasal merepek sampai marry christmas! lol. Oke, hye & Assalamualaikum you orang.. Aku nak bercerita ni, you orang dengar taw. *tak kesah kan kalau saya gelarkan diri aku kau kat sini? xkan? taw.. Petang tadi kan, sekitar pukul 4pm lebih pada tarikh 11/11/11 aku pergi melantak kat coconut shake pantai klebang, melaka. Dengan sapa? with lover lah, siapa lagi. *surprise gitu, tutt-2 je dah sampai depan gerai mak aku, ehh salah! gerai coconut shake lah. Perghh! Aku pon apa lagi senyum-2 je lah, sukeee! HEHE! Lepas penat senyum sambil duduk atas kerusi kat gerai tu kitorang order lah coconut shake special, and ambik menu lain-2 lagi.

Haa, ni lah menu yang kitorang makan tadi.. Sedap kan? So pada you orang yang nak merasa keenakkan coconut shake pantai klebang yang terkenal ni boleh lah datang kegerai ni. Hanya khas kat gerai ni, tak dapat kat mana-2 gerai lagi.. Kalau dari pusat bandar hanya memakan beberapa minit sahaja, tak sampai setengah jam lah.. Tapi, PERINGATAN : sila dapat awal sebab gerai ni tutup awal and nanti you orang kena beratur panjang taw samapai masuk kat hutan seberang jalan tu.. *adeyhh~ apahal aku asyik nak mereka cerita je ni.. sorry-2,yang sampai beratur masuk hutan tu tipu belaka yea.. 

Haa, ni bukti korang kena beratur panjang.. So, sabar lah menanti geliran anda. First comes first serve! Last come just dapat tengok orang kemas gerai.. *kikiki! picture kat atas yang orang tangah beratur ni pon picture curi dari mr.google taw. X salah kot, niat sama nak promote.

Ini bukti bahawasanya makanan di coconut shake pantai klebang ni sememangnya menyelerakan!
Fuhh~ licin kot, coconut shake tu yang paling licin.. *pada girl diluar sana kalau makan or minum jangan terlalu licin pinggan gelas tu kang dapat husband BOTAKCIN, yang membawa maksud botak licin.. cehh! gurau je..

More info pasal coconut shake pantai klebang sila rujuk bawah ni.

Location:
Klebang Coconut Shake
Jalan Klebang Besar (beside Caltex), MELAKA
Contact:
Telephone number: 013-34994061
Opening hours
12.30pm-6.30pm daily (except Friday).
Friday 2pm-6.30pm

2 comments:

  1. sis student uitm melaka

    mmg tiap kali nk g bandar mg pekena benda alah ni sedap gilaaaa

    ReplyDelete
  2. @sis92
    hehe.. kan? boleh singgah sama-2 lain kali ni.. hehe!

    ReplyDelete