Tuesday, November 15, 2011

warghhh! *BADLUCK!

Hmm! Nak taw x? Tadi aku bangun lewat, yea boleh tahan lewat lah..  Class pukul 10am aku bangun lagi berapa minute pukul 10am. *wah! terbaik.. K, aku cerita dari mula. Macam biasa aku tidur kat katil aku yang tak seberapa nak empuk ni then pagi tu aku dah terjaga oleh alarm handphone aku dalam pukul 9am, ingat nak tidur lagi dalam 5 minute cam tu. Gurpp~ Tidur punya tidur jam nak dekat pukul 10am baru terbangun balik. Huhh~ Terus terduduk di buatnya! *jantung macam nak tercabut wa cakap lu!! Apa lagi, darah dah naik kepala rasa nak marah orang lah kan, aku terus pergi mandi dengan pantasnya and bersiap cepat-2! *dalam hati sambil memaki-2, *sigh! Perghh~ Nasib along tengah exam time tu kalau tak dia lah jadi mangsa aku! Haha! *along tu bf aku yea ^-^v. Tapi time tu pun aku boleh nak marah along sebab dia exam pukul 9am tapi tak kejutkan aku langsung, apelahh! 

Bengong kan aku? Salah sendiri tapi nak marah orang. HAHA! Tapi aku marah kejap je.. Kan? Kan? Kan? Lepas tu.. Haa, sambung balik cerita tadi! Aku dah siap lama dah dengan bersarungkan baju kebaya kain belah ala-2 baju cheongsam, aku tunggu bus untuk class pukul 11am punya.. Hmm! memang lewat habis lah kan! Then sampai-2 college je Tengok kat bustop budak-2 class dah keluar tengah tunggu bus! Adushhh~ Memang aku miss class foundation in education ni lah. Aku ingatkan hari ni ada presentation subject tu, rupanya Thursday ni baru present. *kalau taw macam tu baik aku terus sambung tidur je, dah lah petang ada class lagi!  Nasib along baru lepas keluar dewan exam jadi aku pon balik lah sekali dengan dia. *Nak menunggu bus gerak awal memang tak dapat lah jepp! Balik tu terus keluar makan sekali dengan along. Hehe!

So pengajaran di sini. Kalau korang dah terjaga tepat pada waktunya tu terus lah bangun, jangan nak lending-2 5 10 minit lagi, kang terlajak pulak! Ramai yang macam tu, aku taw.. Hehe! okelah, Hye & Assalamualaikum. *dah habis baru nak say hye and assalamualaikum, apadahhh!

2 comments: