Tuesday, November 1, 2011

tak sukaaaa!

Haa!! rasa macam nak buat macam gambar kat atas ni je, marah ni! Best kalau dapat hentak kepala 'orang tu' macam pinguin kat atas ni.. See macam mana geramnya vens sampai say hello and salam pon lupa. Okey-2, HELLO & ASSALAMUALAIKUM to all handsome and pretty. Today vens nak lepas geram kat blog vens yg tak seberapa nak cute ni * blogakumemangtakadanilaiklaudinilaidenganwangringgittapiblognisangatberniatbagiakuoke!

You all semua nak taw tak kenapa vens GERAM SANGAT? Haa, mana tak nya keluar-2 bilik kat hostel vens belajar ni je mesti nampak muka-2 orang yang macam tak puas hati dengan vens and kawan-2 vens. Apa masalah pon tak taw lah,*nampakkedengkianmerekadisitu,kan?. Tah apa lah yang dorang dengar sampai pandang vens dengan kawan-2 macam kitorang ni ada buat salah dengan dorang, mana tak nya sampai member yang dulu oke pon sekarang dah mula nak jeling-2 bagai *onceagain,apamasalahpontaktawlah!. Agak-2 sampai bila benda ni nak berlarutan yea?*penatsudahbahni~. Enough lah, masing-2 dah besar panjang ma, kalau tak suka each other tu hal masing-2 lah, duduk diam-2 sudah lah, be profesional sikit wahai sekalian. Sampai kadang-2 tu vens sempat berfikir alangkah amannya kalau tak TERLIHAT 'orang tu' lagi, tapi macam teruk sangat pula kan*shuhh-2~terukfikiranitu!. Ingat kan kat laman sosial FACEBOOK & BLOG dah tak boleh tengok dah tak akan nampak 'orang tu' lagi, but.. ya still boleh tengok lagi. SABAR JELAH, TU YANG TERMAMPU!*buatmukacantikselagikaumampu, matakaumemangdiciptakanuntukjeling-2kitorang. 

K, takat ni jelah nak lepas geram. BYE & ASSALAMUALAIKUM. 

0 comments:

Post a Comment