Monday, November 21, 2011

Sorry Guys!


Oke guys, korang see my tittle and also see pictue atas ni.. Menandakan aku tengah apa eh? Marah ada, geram ada semua pon ada. Aku malas nak cakap banyak, yang aku tahu SOME SHIT HAPPENS NOW! *yeahh! frukk like a frog jump-2! And the fucking thing i forced to do is hide my follower! Sorry, aku TERPAKSA! But i really need your support to follow my blog, its not just me but "we", we all need our support. Seriously sorry again but its maybe just for a moment. *yeah,show follower aku rasa penting, sebab ini satu cara untuk promote blog follower korang and maybe tanda penghargaan juga. 
For the last, sorry guys!


2 comments:

  1. senang je kalau kita nak kumpul follower ni :)
    kita g follow blog diorang atau pun tinggalkan jejak.
    tapi snanye, follower tak berapa penting.. yang penting ade orang slalu follow ape yang kita tulis. maksudnya pembaca setialah :)

    ReplyDelete