Sunday, November 27, 2011

Segmen kau follow aku, aku follow kau!

Wahh~ Title segmen gangster gitu.. HAHA! Oke, hye and Assalamualaikum all.. Today aku join segmen lagi.. *Haa, segmen lagi katanya.. Congrats pada shaz and all blogger yang dah pernah buat segmen or GA or etc sebab korang berani libatkan diri dalam aktiviti blogger ni. So, pada blogger lain yang nak join segmen ni sila klik sini untuk more details. 
Tarikh berakhir 30/12/2011 * aku tak terlambat lagi kan? tak kot..
And finally, dengan rasminya aku join segmen ni..

2 comments: