Saturday, November 12, 2011

Hye! Jom semua blogging sambil mendapat pulangan yang lumayan!

Hye & Assalamualaikum all.. Malam ni rasa rajin plak nak share cara-2 dapat duit dengan mudah ni.. Pernah dengar tak pasal CHURP CHURP? Mesti pernah kan? But you orang just dengar macam tak ada yang menarik kan? Silap tu, silap besar.. CHURP CHURP ni bole mendatangkan hasil pada we all semua, seriously aku dah dapat berjuta-juta dari hasil CHURP CHURP ni.. *ee! venessa tipu, berjuta-juta konon. padahal baru je join.. kakaka! PERGHH~ Serius aku kali ni kan? *mestilah,tengok tittle skemah gitu!

Jom join, ikut step ni taw.. *masa untuk tiada gurauan!
First step: click sini. Terima kasih. Then akan keluar gambar bawah ini.


Second step: Pilih antara nak log in guna facebook or twitter. Click mana-2 yang kamu nak log in (facebook / twitter). Sesudah click CHURP CHURP akan suruh kamu sign in facebook/twitter, kamu hanya perlu sign in facebook/twitter and allow CHURP CHURP pada facebook/twitter kamu. 

Third step: Kamu perlu mengisi semua info yang CHURP CHURP perlukan. Jika kamu sign in menggunakan  facebook di STEP 1 click AUTHORIZE WITH FACEBOOK & di STEP 2 hanya click SKIP. Jika di twitter untuk authorize with twitter akan menjadi automatik selepas kamu sign in untuk twitter dan sudah boleh share campaign.

Rujukan pada yang sign in menggunakan facebook.

ikut setiap step, baca dan isi dengan teliti.

tick pada syarat-2 dan update.

Dah settle! Kamu dah boleh share campaign dengan hanya click share pada facebook/twitter atau mana-2 laman sosial lain.

Jangan lupa untuk isi maklumat di setting oke! Terima Kasih CHURP CHURP.

4 comments: