Thursday, November 10, 2011

Nak taw sex lappy you orang? opss!

Hye & Assalamualaikum all.. Saya lah c venessa petra yang pemalas nak menaip tuu, kalau warga fesbook comment-2 pon saya just like je.. HAHA! Bukan malas or sombong tapi maluuuu. *haa?? ada org tanya ke? huhai! kau venessa kalau merapu no 1, dah lari dari topik ni. Tapi friend saya banyak kat fesbook, peminat pon ramai, dorang selalu chat. *ini satu penipuan yg besar tlg jangan percaya, TERIMA KASIH! Oke-2 back to the tittle tak ada siapa nak dengar kau merepek venessa!
Haa, you orang taw tak sex a.k.a jantina lappy you orang? HAHA! Siapa nak taw sila angkat tangan. *saya tengah angkat tangan sorang-2 ni. huu~ ada la yg angkat tangan, ramainya nak taw, sabar-2 saya tengah nak bagi taw caranya la ni. Macam ni caranya, 1st step you orang cari NOTEPAD dekat accessories laptop you orang. 2nd step copy then paste ayat bawah ni kat notepad tadi.
createobject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"
3rd step lepas copy and paste ayat tadi click kat file then save as, INGAT tukar save as type kepada ALL FILES and file name tu plak letak love.vbs.. Then the last step you orang cari balik file yang you orang buat tadi kat document then double click kat file tu, finally you'll get your lappy sex with what gender of voice you listen. Kalau keluar suara boy, its mean your lappy is boy, kalau suara girl plak, girl lah lappy you orang..

So pada girl yang dapat lappy boy, you orang kena lah sopan sikit. Yang boy pon sama, Jaga lah tatasusila anda di depan lappy.. kuikuikui! Girl yang dapat lappy boy jangan duduk macam picture model kita kat atas tu taw.. *karang tergoda pulak lappy boy you orang. omangai,lebih-2 pulak, lappy ade nafsu ke??
So kena lah duduk macam picture ni.. Sopan gitu,aww..!

Yeahh! Lappy saya girl, and i start to thinking what a suitable name to put on my lappy.. *wehh~ berjanggut aku memikir,baru nama lappy belum nama anak lagi! RARA! Yes, dear lappy, now your name is rara.. HEHE! I choose rara, you oang?
Haa, ini hanya sekadar hiburan saja-2.. Pada yang pakar IT  tu tak payah pulak kata kitorang ni bo*** or what taw.. Terima Kasih.. Suka? Tekan button like. Share? Tekan button share. Comment? Tinggalkan lah comment berapa banyak pon, pasti di balas..

6 comments:

  1. @Izzah Idz
    la, biar betul, cube bg taw you org buat macam mana?

    ReplyDelete
  2. @Lenny n Co
    cube tambah createobject kat ("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU" mcam ni CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

    ReplyDelete
  3. waalaikumsalam venessa..ok thx..jadi dah..keluar suara perempuan la..hahahh

    ReplyDelete