Friday, October 28, 2011

ada game TAG-2 la.. wahh~ saya kena tag!

Hye and Assalamualaikum.. Wah, rupanya ada game tag-2 kat blog *barutawrupanya,sorryagakketinggalan. Ni pon dapat taw dari seorang blogger comel si cya irah *kenaldarikotakjeritaku. Thanks si comel!


 The Rule of This Game is:
-you must post these rules
-Each person must post 11 things about themselves in their journal.
-Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
-You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
-Go to their page and tell them you have tagged him/her.
-No tag backs.
-No stuff in the tagging section about 'You are tagged if you are reading this' you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.

Tuesday, October 25, 2011

Love Control Everything.

Oke aku nak bercerita about L.O.V.E! Jyeahh, lama tak entry pasal cintan cintun, sebab aku memang susah sikit nak share pasal "LOVE STORY" aku ni. HAHA! Syukur alhamdulillah until now our relation with my BF bertahan and makin "OKE". I mean, time in which we together make we better know each other, deepening in love, more compromise, etc.. Yeah, ni satu perkembangan yang baik. Hope lebih better dari masa ke semasa.. Even though kadang-2 tu ada jugak masalah menimpa *standard lah normal kott, tapi aku respect DIA and AKU sendiri sebab boleh settlekan masalah dengan rasional, and a problem selalu datang dari aku *sorry my laling,belasah gigit cium-2 sy,sy rela! HUHAII! Kecian dia selalu sakit hati but seriously aku memang tak ada niat nak sakitkan hati dia. "SAYA SAYANG AWAK SGT-2 SAYANG!" *and again aku jerit let all people in world wide dengar!!