Friday, June 17, 2011

Nak cerita pasal MINAH BANDAR ni!

Haaa!! nak taw cite? takyah taw detail sgt la yea,tak baik agaknye!
tapi mulut girl ni memang agak macam LONGKANG laa..
dia tak kenal aku,tibe tibe nak maki aku,panggil aku minah kampung..
aku pun tak paham laa! dah r muke pon tak la semegah mana!
aku text in english ngn dia tp dia reply melayu gak,kata bandar sgt!
yg tak puas hati tu dia siap boleh cari gaduh ngn aku pulak,aku tak layan,dia cari cari aku pulak..
"mana dah minah kampung tu,off line?" haa,dia boleh cakap macam tu pulak!
macam mana org tak taw dia tujukan kat aku kalau dah aku sorg je girl time chat kat situ!
eishh! memang kurang ajar! korang tgok sendiri r,dia boleh ciap ugut ugut lg!
yg muke black tu dia,yg lain semua member aku!



da r sengal,ade plak dia suruh kitorg remove dia dr group,mane boleh weiy,ko kena remove diri ko sendiri lorhh! SUMPAH BEBAL!

AKU DAH GERAM TERUS BUAT STATUS NI! :D




2 comments:

  1. hahahak..aq rse minah tuh budak kampong bajek bandar shial!

    ReplyDelete
  2. @♥Fiya The Hasta La Vista
    taw takpe.. menggelabah je.. hari-2 mandi air kabut agaknya..!

    ReplyDelete