Friday, June 24, 2011

i want my wedding cake!

sayang,saya nak cake! jom laa kita kahwin, saya dah tak sabar nak pilih wedding cake..! jom laa!
hahaa! nak kahwin gara gara tak sabar nak pilih and makan the wedding cake je! heheh!
sy nak cake macam ni!
hehe! cantik kan? color pink lg! xpon macam ni..
yuhuu.. pink lg!
or yg ni,strawberry!
blue and white.. love it!
ni pon cantik,simple tapi best! :p
ni pon sy nak.. semua sy nak!
ni pon cantik,kan syg kan??
yang ni plak look funky,gile2 macam awk! werkk!
yang penting saya nak cake saya paling cantik kat dunia ni.. ahahaha! kahwin skali je kot!
kalau takde duit nak bertingkat tingkat,yg ni pon jadi laa..
ahhaha! jangan!!!!!
errr! tak sabar nak pilih wedding cake!!!! 
*harap harap apa yg aku angankan jadi kenyataan.. hehhee!









0 comments:

Post a Comment