Wednesday, April 6, 2011

pergi jauh jauh laa!!

EISHH!! aku menyirap..! tolang pergi dari hidup aku!! dulu time aku couple dengan kau,aku daa bagi kau peluang,tapi apa ko buat?? then now sibuk nak kacau relation aku!! aku tak mintak banyak,just tolong hormat aku sebab even sakit mana pon hati aku,aku still boleh hormat kau and teriMa ko sebagai seorang kawan! aku tak kejam,aku still boleh maafkan kau.. aku boleh still doakan kau paya kau bahagia n life more better tanpa aku!! so please,aku just mintak kau tlong hormat aku! aku daa penat,hari2 BF aku ambik hati pasal kau contact aku! don't do like this laa,cuba kau kat tempat BF aku?? maybe kau daa bako BUDAK PRANGAI MACAM KAU!! ni permintaan terakhir aku,tolong hormat aku,kalau kau rasa tak boleh,kau dah boleh blaa dari hidup aku and just go FUCK YOUR SELF!
OKE,NOW YOU CAN GO AWAY! BUBBYE..

0 comments:

Post a Comment