Sunday, April 24, 2011

Air Panas Gadek VS Tanjung Bidara VS Air Terjun Gunung Ledang**

Pehh! jalan-jalan buang duit lagi..! 14 April pergi mandi kat Kolam Rekreasi Ayer Panas Gadek, 15 April pergi lepak-lepak kat Pantai Tanjung Bidara then 16 April pergi mandi Air Terjun Gunung Ledang Segamat..! Best sangat.. hehe!
Tanjung Bidara!

nak jugak! huhukk!

along love vens! oke laa tu.. hehe!

air terjun gunung ledang! err! sejuk tp best..

tengok apa 2?? hehe! pakai main shap je!

nak possing kat sebalik daun tu,lawa laa syg,
cepat snap..! hehe!

ni super hero kat kat air terjun ni,
air terjun ni dy yg pegang! haha!

mandi mandi! sapa takut air kena simbah..
haha! takut sejuk sgt..

haa,berlawan laa korang! aku jadi photographer
yg kena air! ishh! abis basah!

hehhe! best sangat time ni even ada yang dapat 'surat cinta'..! hahha! macam2 hal jadi hari 2,semua jadi kenangan, SIMPAN MATI DALAM HATI! cehh!! k laa,daa! 

Wednesday, April 6, 2011

pergi jauh jauh laa!!

EISHH!! aku menyirap..! tolang pergi dari hidup aku!! dulu time aku couple dengan kau,aku daa bagi kau peluang,tapi apa ko buat?? then now sibuk nak kacau relation aku!! aku tak mintak banyak,just tolong hormat aku sebab even sakit mana pon hati aku,aku still boleh hormat kau and teriMa ko sebagai seorang kawan! aku tak kejam,aku still boleh maafkan kau.. aku boleh still doakan kau paya kau bahagia n life more better tanpa aku!! so please,aku just mintak kau tlong hormat aku! aku daa penat,hari2 BF aku ambik hati pasal kau contact aku! don't do like this laa,cuba kau kat tempat BF aku?? maybe kau daa bako BUDAK PRANGAI MACAM KAU!! ni permintaan terakhir aku,tolong hormat aku,kalau kau rasa tak boleh,kau dah boleh blaa dari hidup aku and just go FUCK YOUR SELF!
OKE,NOW YOU CAN GO AWAY! BUBBYE..