Saturday, March 12, 2011

JOHORE kenangan terindah!! :p

HALLO! JB kenangan terindah..! 04/03/2011yeah.. sangat best,walaupun macam2 kerenah time nak pegi.. mulanya dari dua couple je, eka,zafirin,along n ak je nak pegi.. sekali,plan punya plan,atul n sofea pon nak join.. huhuu! oke laa 2,meriah cket law ramai2 ni.. then ecok time daa nak gerak sofea plak ta dapt join cuz kt kg BF dy ada kenduri kawin.. toottt!!! kesian dy,sedih jugak laa tgok muka dy.. hehhee! ape nak buat,daa ta dapat nak elak.. so laen kali je laa yea sofea..! time nak gerak daa 2 macam2 plan di ubah.. huhh! menyirap jugak along n zafirin d buatnyer..! hahhaa! sabo jelaa.. kitorg gerak ptg sampai malam.. time daa nak sampai 2 bole plak polis tahan,hampir kne saman gara2 sit belt.. hahha! naseb baek eka kenal polis yang tahan kitorang 2,so lepas laa.. then sampai laa kitorang dgan selamatnye.. hehhee!
ni picture kat kedai mak eka,nak makan sebelom gerak g gunung lumut! makan time!
pehh! memang sedap..
fuhh! kenyang,lepas makan..! gerakk yukkk!
fuhh~! perjalanan merentasi hutan..!
haa! yg ni merentasi sungai plak..
yeahh! sungai..
mandi!! err,sejukk..
lepas mandi sungai..!! makeup2..
laa! ngatkan pmpuan je yg makeup..! rupenye laki lagi meriah haa..! tuu diaa!!
haa! pas makeup sebok plak dorg nak pose bagai..! pening mak tgok nokk!!
yee! posing wahai pasangan kekasih.. :)
aktiviti tengah2 malam2! karaoke...! 
banyak g aktiviti yang kitorg wat sehingga menjadikan JOHORE KENANGAN TERINDAH! sempat layan shisha lagi.. uppss! hehee! memang best,sampai ade yang kata TAK NAK BALIK LAA..! hahha! JB wait yaa! nanti kitorang datang lagi.. :p k,bubbye!