Friday, February 18, 2011

yang d pendam telah diluah..! :)

hallo!! lame daa ta post blog..!! hee.. 1st ak bersyukur sgt cuz my chocolate dapat terima diri ni n kesah2 silam ak.. bersyukur sangat!! even dy agak marah jugak laa cuz ta terus terang awal2,but i have my own reason why im dont tell him be4 this.. err!! life ni suck kadang2.. but ni laa life sebanar... actually 1st tanak cite pon my past life story,cuz mlas nak ungkit2,perit kot.. but kang dia dengar dr mulut org laen lagi suck kang,sebab 2 laa ak terpakse gak cite more detail.. ni laa manusia,n ni laa life,kita slalu BUAT DULU BARU MENYESAL.. haa,2 bersyukur laa law pandai menyesal,law kadang2 je nyesal then nanti buat balik,xpon langsung ta reti nyesal2..!
adeyhh~! hampeh.. huhuu!! but i hope dy terima ak ngan ikhlas r tanpa de niat disebaliknya or what... n sampai bile2 pon dy bole trime ak..! :)
ak melangkah mengikut gerak hati.. kemana ak,baek or buruk padahnye hanya ak dan Allah yg tahu.. even i alwas hope the step that i take will bring me to a better place but sometimes its not,tp itu laa yg ak mahu.. dulu ade sorang special friend yg slalu ckap kt ak 'JANGAN PERGI TEMPAT YANG SALAH DENGAN NIAT YANG SALAH'.. fuhh~! tapi itulaa yang aku slalu lakukan.. hmm,one again.. this life right.. so,just ACCEPT that!!

1 comment:

  1. hahaha...jiwang gilak...tapi ak respect ko berani terus terang...gudluck 4 u new life...if u catch him dont run2 away k...hahaha...
    kawen t jgn lupa jemput...insyaalah kalau ak masyukkkkkk....ak dtg...wlaupun dmna kmu wat marriage..-cal cute lg baik hati..XD

    ReplyDelete