Saturday, February 5, 2011

dugaan pertama with my chocolate!! :'(

babe,u all nak taw x pe bru jd td?? huhh! macam ni ceritanya,aku buka facebook aku and facebook BF aku sekali but aku off line,malas nak layan chat laa kan.. then BF aku on line,ta gtaw ak,kitorang msg je kat phone.. daa tu aku usha laa FB dia,tengah2 dia kumen rumen picture dia yg aku baru upload 2 kat Fb dia 2 tiba2 girl yang komen2 tu ajak dia chatting.. then aku oke je,watpe nk marah kn?? dia tataw ak ngah usha FB dia,best juga laa usha BF ngah chatting... pey dia ley control g laa cara chat ngan girl 2,ok laa kn.. pastu dia suruh aku on line,aku pon on laa chat.. ta lama chat ngan dia tibe2 hamba Allah ni chat aku,dia mmg daa biasa laa chat aku,aku pon lyan je as a friend..! then ta tiba2 dia ajak video call,ahh,mne aku nak kn.. agak2 laa,then aku rase cam BF aku bkak  Fb aku cuz chat bergerak sendiri... aku risau gak t dia yang reply chat mamat 2.. pas aku tolak pelawaan VC tu,mamat 2 marah plak.. tiba2 dia ckap "yelaa,cntik kn.. aku sumpah aku xkan kacau ko lagi.. pegi brampos laa ko".. sy pon ckap yelaa elok2,mntak maaf bagai... but dia wat bodoh plak,daa laa time 2 temperature ta elok.. then Bf aku bule soh aku pujuk plak,dalam keadaan menyindir laa 2.. aku pun pujuk as a friend r,p mamat 2 tetap mengelurkan perkataan ganas.. sampai gaduh ngan my BF.. hehh! tension.. sampai aku pon gadoh ngan my BF..cian dia,marah gila my BF td.. hmm! dugaan pertama kitorang laa ni.. sampai dia kuar sorang2 then dia msg sy,"awk nk ikut sy duduk kt jambatan x??" p,malangnya aku lambat reply,bila aku reply,dia daa ta reply lg.. hmm! aku dapat rase prasaan dia time!! err,cam nak ngis je.. aku hanya bule wish 'HOPE U OK SYG!'.. hmm! 

0 comments:

Post a Comment