Sunday, February 20, 2011

PD memory.. yahooo~!

hureyhhh!!! trip ke PORT DICSON,NEGERI SEMBILAN.. hee~! anggota2 yang terlibat ialah; AQUL,ATUL,ANAS,ALONG,ZAFIRIN,DIN,FAREZ,ES,DA AKU SEKALI.. hee~! dan ade lg,BFF AND JJG.. hahaa!! best lorhh.. kitorang lepak kat tanjung biru!! fuhh.. best,cantik tempatnya,ngan air laut yg biru.. kitorang gerak kol 2pm then sampai kol 4pm.. hee!!
haa! ni laa,muke2 jejake yg join.. kne pakse snap picture plak 2,then 3 org plak 2 yg jd photograper dorang.. hehehe!!
ni lak aku ngn along.. hee! luv u sayang!! 3 couple kot pegi.. hee!.. best taw,kitorang jumpe ketam,kene sepit ketam.. heheh! kulit pon daa makin gelap.. hehhe! sume penat,kecuali aku cuz ak kene dukung.. heheh! first tanak basah cuz ta bawak *tutt* but terbasah gak,p bende alah 2 ta laa basah sgt.. hee.! pas nak balik 2 dan2 plak ujan.. t kejap je.. then singgah makan kt teluk kemang,then bergambar2 g.. hehe! best sgt tgok gelagat member2.. pas balik 2 lepak plak kt pinang besar,sampai dalam kol 10 lebih.. sampi2 bilik je trus tido.. heheh! 2jelaa nak cite.. laen kali nak pgi lagi!! hee.. bubbye~!

Friday, February 18, 2011

yang d pendam telah diluah..! :)

hallo!! lame daa ta post blog..!! hee.. 1st ak bersyukur sgt cuz my chocolate dapat terima diri ni n kesah2 silam ak.. bersyukur sangat!! even dy agak marah jugak laa cuz ta terus terang awal2,but i have my own reason why im dont tell him be4 this.. err!! life ni suck kadang2.. but ni laa life sebanar... actually 1st tanak cite pon my past life story,cuz mlas nak ungkit2,perit kot.. but kang dia dengar dr mulut org laen lagi suck kang,sebab 2 laa ak terpakse gak cite more detail.. ni laa manusia,n ni laa life,kita slalu BUAT DULU BARU MENYESAL.. haa,2 bersyukur laa law pandai menyesal,law kadang2 je nyesal then nanti buat balik,xpon langsung ta reti nyesal2..!
adeyhh~! hampeh.. huhuu!! but i hope dy terima ak ngan ikhlas r tanpa de niat disebaliknya or what... n sampai bile2 pon dy bole trime ak..! :)
ak melangkah mengikut gerak hati.. kemana ak,baek or buruk padahnye hanya ak dan Allah yg tahu.. even i alwas hope the step that i take will bring me to a better place but sometimes its not,tp itu laa yg ak mahu.. dulu ade sorang special friend yg slalu ckap kt ak 'JANGAN PERGI TEMPAT YANG SALAH DENGAN NIAT YANG SALAH'.. fuhh~! tapi itulaa yang aku slalu lakukan.. hmm,one again.. this life right.. so,just ACCEPT that!!

Monday, February 14, 2011

really miss my chocolate!! :'(

b,sy rindukan awk!! kan best law dia dapat dengar.. cuz aku betul2 rindukan dia sekarang!! hmm,wanna hug him ketat2 punye.. hee~! betul ke apa aku buat ni yea?? tah laa,yang penting niat aku betul.. aku just nk cari kesalahan aku,aku try nak jadi terbaek,even nothing was perfect right?? but i will try it.. hope after this my relation will be more better.. ta sangke rupenya aku lebih manyak menyakiti,tanpe aku sedari plak 2... aku nak cari di mna silapnya aku selama ni smpai dia boleh ckap yg kadang2 dia ta rase de seorang GF! fuhh~! menyusuk jugak r kate2 2,but ta bule nk salahkan dia,cuz 2 yang dia rase.. aku bersyukur,at least dia terus terang,so bule aku perbaiki kesilapan aku... yang penting aku tanak dia jadi budak2,just merungut ngan masalah yang datang tanpe take any action..!! i hate that.. aku tanak dia jadi pengecut,cuz aku nak dia sedar he is my HERO!! so dia kena pndai n bule handle masalah yang datang dengan betul... hope he can be that kind of HERO,n never be surrender to be my HERO for ever n ever!!!! miss u sgt2 syg..
rasa ini!!

Saturday, February 5, 2011

dugaan pertama with my chocolate!! :'(

babe,u all nak taw x pe bru jd td?? huhh! macam ni ceritanya,aku buka facebook aku and facebook BF aku sekali but aku off line,malas nak layan chat laa kan.. then BF aku on line,ta gtaw ak,kitorang msg je kat phone.. daa tu aku usha laa FB dia,tengah2 dia kumen rumen picture dia yg aku baru upload 2 kat Fb dia 2 tiba2 girl yang komen2 tu ajak dia chatting.. then aku oke je,watpe nk marah kn?? dia tataw ak ngah usha FB dia,best juga laa usha BF ngah chatting... pey dia ley control g laa cara chat ngan girl 2,ok laa kn.. pastu dia suruh aku on line,aku pon on laa chat.. ta lama chat ngan dia tibe2 hamba Allah ni chat aku,dia mmg daa biasa laa chat aku,aku pon lyan je as a friend..! then ta tiba2 dia ajak video call,ahh,mne aku nak kn.. agak2 laa,then aku rase cam BF aku bkak  Fb aku cuz chat bergerak sendiri... aku risau gak t dia yang reply chat mamat 2.. pas aku tolak pelawaan VC tu,mamat 2 marah plak.. tiba2 dia ckap "yelaa,cntik kn.. aku sumpah aku xkan kacau ko lagi.. pegi brampos laa ko".. sy pon ckap yelaa elok2,mntak maaf bagai... but dia wat bodoh plak,daa laa time 2 temperature ta elok.. then Bf aku bule soh aku pujuk plak,dalam keadaan menyindir laa 2.. aku pun pujuk as a friend r,p mamat 2 tetap mengelurkan perkataan ganas.. sampai gaduh ngan my BF.. hehh! tension.. sampai aku pon gadoh ngan my BF..cian dia,marah gila my BF td.. hmm! dugaan pertama kitorang laa ni.. sampai dia kuar sorang2 then dia msg sy,"awk nk ikut sy duduk kt jambatan x??" p,malangnya aku lambat reply,bila aku reply,dia daa ta reply lg.. hmm! aku dapat rase prasaan dia time!! err,cam nak ngis je.. aku hanya bule wish 'HOPE U OK SYG!'.. hmm!