Monday, January 31, 2011

why i choose him?

why i choose him?? and make some heart broken?! even ada lg lelaki yg daa lama tunggu aku kt luar sne.. rasa cam ta adil kn? but actually bnde2 camni ak just serahkakn pada jodoh.. law ade jodoh ta kemane,law tade jodoh nk wt cam mne?! aku pegang bende ni je.. long time jugak laa aku jadi single.. aku single lama2 cuz aku nk betul2 lupekan ex2 bf aku... then aku nk rase mcam mna jadi girl yg dont have couple.. agak lama ta rasa kasih sayang dari insan yang bergelar BF.. huhuu!
haa! ni laa jejaka yang bertuah dapat tawan hati aku yang before this pon ade jugak boy yg tawan n tertawan laa jugak aku kat dorang,but.. tah! mamat ni daa tawan hati aku then aku daa ta bule undur2 lagi daa,terus je tetawan.. hahah! maybe aku daa kenal dia,n penah jugak r minat mamat ni.. huhuu! minat je but nothing pon.. :)! sebelum ni aku sekadar dapat kenal dia dari luaran jelaa,then bila kitorang daa rapat,kitorang start kenal diri masing dengan lebih dalam g.. banyak benda jugak laa dia terus terang ngn aku walaupun aku taw ta semua aku taw lagi,yelaa its still early right?! salah satu sebab aku pilih dia sebab dia sporting laa,so oke laa kn,bule buat jahat same2 buat baek same2.. hahaha! so,masing2 bule masuk laa ngn apa yang aku or dia buat.. aku ta tahan bila tengok MATA dia! err! he eye!! damn,tergoda taw.. hahaha! yang penting dia baek laa.. baek kot.. ahahha! yang ta bule blaa cam mana laa dia bule nak kat aku,cam mana dia bule fall in luv ngn aku plak.. errr!.. hahaha! funny right? before this member kot,langsung tade prasaan.. hahah! jodoh weiy! k r,daa pnjang sangat ni,t aku membebel lagi,aku law daa membebel ta bule stop! huhu! nokhta~

Sunday, January 30, 2011

new life!

new life cuz i had a new love! hahha! i be a single lady for a long time know.. (blushing) hehe! now im not a single lady, i had a new bf.. huhh! first its hard to accept.. yelaa, daa lme single kn.. now i fell like im in the garden with the full of flower n love.. hahha! biase laa,cinta tengah nak berkembang,bile daa kembang mula nak layu.. 0uwch!! its not important.. im new here, actually i dont what to do, and i just do what in my front laa...
just follow me in my blogger yaa! ni pon bru nak berjinak-jinak kat blogger.. huhuu!

i wish the day i alive is the day i get a hapiness..! :)

i give u all this song! so enjoy it.. actually i want my bf make me the only girl in he world.. hehehe!